Anti-stress Kundalini Yoga

Kundalini Yoga som undervist af Yogi Bhajan® er en holistisk yogaform der har til formål at skabe fysisk, mental og følelsesmæssig balance ved at afbalancere og styrke kroppens fysiologi herunder kirtelsystemet og nervesystemet.
På Anti-stress holdene vil der være fokus på at bringe mental ro og balance, styrke binyrerne (der sekreterer stresshormoner) og på at aktivere Vagus nerven, der er en parasympatisk nerve, der afspænder hjertet, lungerne og fordøjelsessystemet.
Hos stressramte ses en underaktivitet af netop det parasympatiske nervesystem.
Det er i den dybe afslappende og afspændende tilstand at kroppens egne regenererende og helende mekanismer bedst kan træde i kraft.

It is your birthright to be happy, healthy and holy”
-Yogi Bhajan

I Sverige har der siden 1990´erne blevet lavet forskning inden for de sundhedsmæssige effekter af Kundalini Yoga. Dette har ført til grundlæggelsen af Institut for Medicinsk Yoga (IMY) og MediYoga er siden 2004 blevet anvendt på mange af de større hospitaler og klinikker/lægecentre i Sverige. Dens effektivitet har gjort den til en af de mest etableret rehabiliteringsalternativer for langtidssygemeldte og hjertepatienter.

Jeg tilbyder individuel behandling og/eller holdtræning med Anti-stress Kundalini Yoga inden for følgende symptomer og lidelser:

  • Stress (binyretræthed)
  • Stressrelaterede symptomer; muskel-/ledsmerter og spændinger, hovedpine, søvnforstyrrelser, manglende energi, ro og fokus
  • Stressrelaterede lidelser; tinnitus, angst, depression og forhøjet/for lavt blodtryk
  • Høj-costal vejrtrækning; overfladisk vejrtrækning der sidder højt i brystkassen

Se hold under “Hold & Konsultation”

chakrasleonardo

Skriv et svar