Om Christina og My Lighthouse

personfoto

Baggrund:                                     

Jeg er certificeret Kundalini Yoga instruktør, kiroterapeut og Healer. Jeg har en baggrund som fysioterapeut og cand.scient. i human fysiologi fra Københavns Universitet.

Jeg har tidligere arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på flere klinikker i en årrække, forskningsfysioterapeut på Parker Instituttet, Frederiksberg Hospital og som underviser i anatomi på Københavns Universitet og på Professionshøjskolen Metropol.

Jeg har igennem mine uddannelser/jobs og min egen selvhelbredelses- og transformeringsproces opnået en unik sundhedsmæssig viden der tager udgangspunkt i en holistisk forståelse af mennesket og som fint integrerer den vestlige og den østlige forståelse af kroppen. 

Jeg har fulgt mit hjerte og har startet selvstændig virksomhed, My Lighthouse, med undervisning i Kundalini Yoga og kiroterapi. Alle helingsmetoder og teknikker, der er med til at skabe sundhed og balance for krop, sind og ånd.                                                           

Det er en stor glæde for mig at undervise/behandle og bestyrke andre i aktivt selv at anvende redskaber, der er med til at give en øget livskvalitet og livsglæde. Det er fantastisk og forundringsfuldt at se den dybe virkningsfulde og umiddelbare effekt der opnås ved brug af enkle teknikker/metoder og de unikke oplevelser det giver den enkelte. 

 

Skriv et svar