Kiroterapi

Hvad er kiroterapi?: Kiroterapi er en holistisk helingsmetode, hvor det følelsesmæssige, det mentale og det fysiske er integreret i en meningsfyldt helhed. Metoden er unik ved at det er kroppen selv der genskaber sundhed og balance i kroppen ved at bruge sin egen indre viden og hukommelse der ligger gemt. Ved forløsning af blokeret og stagneret energi arbejder kroppen med årsagen til et symptoms opståen. Kiroterapien er dansk men bygger fint bro til både den indiske og den kinesiske tusindeårgamle forståelse af kroppens energisystemer med energibaner (meridianer) og energihjul/centre (chakraer).

Hvordan foregår en behandling?: Under en behandling starter du med at ligge på en briks med lukkede øjne. Kropsintelligensen, som er vores egen medfødte selvhelbredende evne, aktiveres og kroppen går selv igang på det energimæssige plan med at genoprette de ubalancer der måtte være. Dette kan du opleve ved at din krop selv laver bevægelser og/eller ved indre fornemmelser af at “noget arbejder”. Du kan også opleve farver, billeder og symboler. Vi har alle hver især vores helt eget unikke kropsudtryk.
Jeg vil arbejde med kroppen og foretage intuitive håndgreb på fødder, knæ, hænder og baghovede der aktiverer meridianer og arbejde med håndbevægelser i energicentrene udenfor kroppen.

Hvad hjælper kiroterapi på?: Enhver ubalance i kroppen. En ubalance i kroppens energisystem med stagneret eller blokeret energi kan fx manifestere sig som sygdomme i kroppen, fysiske smertesymptomer, spændinger og funktionsproblemer i kroppen og/eller personlige følelsesmæssige, psykiske og mentale problemstillinger. Kiroterapi med healing er også effektiv i forhold til akutte skader og generelle ophelingsproblematikker.

Hvem vil have gavn af kiroterapi?: Alle der ønsker sig en forbedring af deres livskvalitet vil have gavn af kiroterapi. Du behøver ikke nødvendigvis at have et fysisk og/eller psykisk problem, du kan også bare have lyst til at opleve kiroterapi af nysgerrighed eller interesse.

Hvad koster en behandling?: Første session varer 75 minutter og koster kr 650,-. Ønskes der efterfølgende et forløb varer en session 60 minutter og koster kr 500,-

Praktiske oplysninger: Det anbefales at medbringe tætsiddende elastisk bentøj der tillader fri bevægelighed af kroppen og frit syn til op til knæene.

417080_10150747983795460_128293630459_12270061_6121000_n

En tanke om "Kiroterapi"

  1. Tak for behandling!
    Det var meget forløsende og jeg fik igen kontakt til dele af min krop som jeg ikke anede havde været udenfor rækkevidde.
    Tusind tak for hjælpen dit smukke lysende væsen <3

Skriv et svar