Min vision

Undervejs i min transformeringsproces blev min vision skabt og en rød tråd gennem hele mit liv åbenlyst. Al min viden og erfaringer fra mine tidligere uddannelser/jobs og alle mine erfaringer og oplevelsesbaseret viden gennem selvhelbredelsesprocessen er gået op i en højere enhed. Min baggrund med en vestlig anatomisk og fysiologisk forståelse for kroppen kombineret med en østlig forståelse af kroppen med energisystemer (meridianer og chakraer) har givet mig en unik integreret og holistisk viden.

Jeg ønsker at dele ud af alt det jeg har lært af naturlige og holistiske helingsmetoder og teknikker der kan være med til at genskabe sundhed og balance for krop, sind og ånd. Jeg har en vision om at få både kiroterapi og Kundalini Yoga teknikkerne integreret i vores sundhedssystem og spredt ud, så at så mange som muligt aktivt selv får mulighed for at kunne gøre noget godt for sig selv, bestyrke sig selv og deltage i sin egen selvhealing.

De første frø er sået ved Anti-stress Kundalini Yogahold, Chakra & Kundalini Yoga hold individuelle sessioner og kiroterapi med FysioDanmark, Gentofte Fysioterapi og FOF København som samarbejdspartnere.

 

zacharyart_chakra

Skriv et svar