Min historie

Breakdown = Opvågning

Ud af den mest mørke periode i mit liv, hvor jeg var helt nede og ramme bunden på alle planer i mit liv, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt, modtog jeg den største gave af alle; en mulighed for at transformere alt negativt til positivt. Hvad der kunne betegnes som et totalt breakdown i form af et mangeårigt smertehelvede med inflammation i flere led og nerver, tab af armfunktion og et kollaps af kroppens vitale funktioner med forstyrret fordøjelse, stofskifte og binyretræthed blev min opvågning. En opvågning der medførte kvantespring i min bevidsthed og en transformeringsproces der bragte mig på min Vej.

Forening af krop, sind og sjæl

Jeg var ellers opgivet af lægerne med beskeden “det må du lære at leve med resten af dit liv”, men jeg ville noget andet og var heldigvis åben over for andre alternative metamedicinske metoder hvor der tages udgangspunkt i at årsagen til sygdomme er følelsesmæssige. Det åbnede døren for min livslange proces med at komme til at lære mig selv bedre at kende, hvilket førte til èt af mine favoritcitater: “Know Thyself” – Jesus Kristus. Jeg tog en beslutning om at sige alt fra for at arbejde med mig selv via forskellige terapeutiske metoder og meditationsteknikker på fuldtid i et års tid. Som jeg oftest sagde til folk: “jeg arbejder på fuldtid…med mig selv”.  Der var også en proces med faktisk at give mig selv lov til dette. Det var en af de bedste beslutninger i mit liv og det var nødvendigt for at jeg kunne transformeres og få vendt mit liv totalt. Det har været den mest fantastiske livsrejse med møder med forskellige betydningsfulde og inspirerende mennesker, alternative behandlingsmetoder og teknikker. Derudover rejser til Indien med ayurvedisk behandling og retræte i Peru med et ophold hos en shaman der initieret til min spirituelle opvågning. Som shamanen sagde til mig: “Nu har du arbejdet med dit sind (meditationsteknikker) og med din krop (ayurvedisk behandling).. nu er det tid til at du skal arbejde med din sjæl”.

Kiroterapi og Kundalini Yoga

Undervejs på min livsrejse blev jeg ført til kiroterapi. Det var en sød pige fra min meditationsgruppe og Qi-Gonghold, der lige pludselig midt under vores samtale giver mig beskeden: “kiroterapi vil være godt for dig”, hvortil jeg responderer: “kiro..hvad for noget”? Kiroterapien er en af de største gaver jeg har modtaget i mit liv. Med denne helingsmetode helbredte jeg mig selv fra kroniske smerter og ingen armfunktion. Efter selvbehandling med metoden i 3 måneder kunne jeg stik imod alle odds igen spille min hjertesport tennis.
Det var en overvældende og fantastisk oplevelse at opleve kiroterapi for første gang, når kroppen begynder at bevæge af sig selv uden din viljestyring vel vidende at det er din kropsintelligens der arbejder og genopretter ubalancer. På det tidspunt havde jeg kun læst om kropsintelligensen i Deepak Chopra bøger. Nu fik jeg lov til at opleve den “live” i min egen krop. Udover at være min indre healer er kiroterapien udviklet sig til også at være min indre vejleder.
Jeg måtte finde ud af hvordan vores egen selvhelbredende evne, kropsintelligensen, bliver aktiveret, så jeg endte selv med at blive kiroterapeut og jeg er efter hver behandling fuld af forundring og glæde over kroppens arbejde.

Kiroterapien gjorde mig parat til mødet med Kundalini Yoga, endnu én af de største gaver livet har tilbudt mig. Mit første oplevelse med Kundalini Yoga åbnede op for mit hjerte og herved forbindelsen til min sjæl. Herefter var der kun en ting at gøre, følge mit hjerte og starte på Kundalini yogalæreruddannelsen og opleve de transformative teknikker. Derudover fandt jeg ret hurtigt ud af, at jeg elsker at undervise i Kundalini Yoga og at det hænger i fin tråd med kiroterapien. Ved at opløfte andre opløfter jeg mig selv. Idag er Kundalini Yoga blevet min livsstil og en del af min spirituelle praksis der plejer min sjæl. Det er min magiske redskabskasse der hjælper mig på min Vej her i livet med min personlige selvudvikling og jeg er fuld af taknemmelig og glæde.

Mine Lærermestre – min mor og min far

Min mor er min største Lærermester. Hun har via sit eget liv fået ansporet mig i en tidlig alder til at interessere mig for sundhed og helbred. Jeg har ved at lære af mine mors erfaringer lært selvansvarlighed og dermed selvkærlighed. Denne læring bringer jeg videre til at ville hjælpe andre med aktivt selv at kunne skabe sundhed og balance for sig selv.

Mit fars eget væsen har været med til at forme en af mine gaver; at være positiv, opløftende, skabende og se lyst på livets udfordringer. Det er egenskaber der har reddet mig, da det var allermest mørkt og videre til at sprede lys og opløftende energi til andre i mit arbejde som underviser, behandler og menneske.

 

2Chakra

Skriv et svar